Het is al weer bijna Moederdag!

Volgend weekend is het alweer zo ver. De dag dat je jouw moeder kunt verwennen en verrassen!

Elk jaar is het weer stressen… Wat moet je je moeder of oma toch geven voor Moederdag. Wist je dat een vrolijk kleurrijk boeket het altijd goed doet?

Al sinds jaren maken wij bij Reinerink Bloemen & Planten de mooiste boeketten met vrolijke kleuren, die perfect passen bij het opkomende mooie weer van de lente. Heb jij geen idee wat jouw moeder mooi vindt, qua kleuren of bloemen/planten? Geen probleem!

Onze toppers staan dagelijks voor je klaar om jou te voorzien van tips en ideeën, waardoor jij uiteindelijk thuiskomt met een prachtig cadeau! Bij Reinerink Bloemen & Planten kun je er ook voor kiezen om het boeket op een door jou gewenst moment op te halen. Waar kan je het boeket ophalen? Klik hier voor meer informatie over onze winkels en de bijbehorende adressen én telefoonnummers.

Speciaal voor dit jaar hebben we een aantal toppers op een rijtje gezet, zodat je alvast een idee hebt van wat de mogelijkheden bij ons zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om een boeket compleet van A tot Z samen te stellen, met daarin bijvoorbeeld ook een flesje wijn of knuffel. En…. Het meest ideale is dat we het boeket ook nog eens voor jou bezorgen bij de gelukkige!

Met Moederdag doet een bosje rozen het altijd goed. Naast een bosje rozen zijn orchideeën en tulpen de laatste jaren ook erg populair geworden onder de Moeders. Maar het meest populaire cadeau van de afgelopen 10 jaar is…. geen bloemetje! De afgelopen 10 jaar zijn namelijk gepotte planten het meest gewild bij de moeders in Nederland. 

Bij Reinerink hebben we tal van gepotte plantjes die de moeders zelf kunnen potten in de grond en vervolgens tot bloei kunnen zien komen! Hoe leuk! Heb je weinig ruimte in de tuin? Geen probleem! Dan doe je de gepotte plantjes toch gewoon in een van onze industriële potten, zoals de potten op deze pagina! Meer vragen over onze planten en bijbehorende potten, bel gerust naar 0541-680900.